Nyomtatás
PDF

Kölcsönzés

Elektromos Kerékpár, Robogó, Kerékpár
Kölcsönzés


Kereskedelmünk nem csak Elektromos Kerékpárok, robogók, kerékpárok adás-vételével foglalkozik,
hanem ezen járművek bérlésére is lehetőség nyílik!Elektromos Kerékpár Bérleti díjak


Kaució: Személyigazolvány másolata, illetve 50 000 FT készpénz elektromos kerékpár bérlése esetén.


Bérleti díj (Elektromos Kerékpár)
1 nap 10 000 FT
2 nap 18 000 FT
3 nap 24 000 FT
4 nap 30 000 FT
5 nap 36 000 FT
6 nap 41 000 FT
7 nap 45 000 FT
További napok 4000 FT/nap
(Áraink eltérhetnek aktuális és egyedi árszabás miatt)


Díjunk tartalmazza:
- Az elektromos kerékpár akkumulátor teljes feltöltéssel, indulásra készen
- Műszakilag átvizsgált elektromos kerékpár: átvizsgált fékberendezések, guminyomás, stb.
- Tartozékok: Akkumulátor töltő, biztonsági lakat, igény szerint láthatósági mellény, biciklis táska, bukósisak

További szolgáltatásunk bérléssel kapcsolatban:
Békéscsabán belül 3000 FT/darab. Békéscsabán kívül az irányár 100FT/km
(Elektromos Kerékpár esetén szintén vállalunk helyszínre ki- illetve visszaszállítást)

A bérbeadó vállalja:
Elektromos kerékpárok esetén a bérbeadó rendszeres ellenőrzéssel biztosítja, hogy a bérelhető elektromos kerékpár mindig kifogástalan állapotban legyen (szezononként új elektromos kerékpárokat állítunk be). Átadáskor feltöltött akkumulátorral, tiszta, üzemképes állapotban adjuk át. FIGYELEM! Az elektromos kerékpárok biztosítással nem rendelkeznek! A bérlők a kerékpárokban és másoknak okozott károkért kárfelelősséggel tartoznak!

Amit kérünk:

A bérlők vállalják, hogy a kerékpárokat szakszerűen fogják használni sajátjukként kezelve azt. A legnagyobb gondossággal fognak eljárni a tulajdon biztonsága érdekében. Az elektromos kerékpár tárolásánál és annak szakszerű lezárásáról gondoskodnak a kapott biztonsági lakattal. Esetleges szállításnál megfelelő rögzítésről fognak gondoskodni. A bérlők tudomásul veszik, hogy az elektromos kerékpárok kötelező biztosítással nem rendelkeznek (nem lehet rájuk kötni). A bérlő a bérlet időszak lejártáig az átvett kerékpárokra vigyáznak és a bérbeadónak sérülésmentesen visszaadják azt. A bérlők kijelentik, hogy az elektromos kerékpár(okat) használók testi adottságaik és egészségi állapotuk alapján alkalmasak saját felelősségükre történő elektromos kerékpározásra, melyet a BÉRBEADÓ részéről került átadásra. A szabályok megértése esetén a felelősség teljes mértékben a bérlőket terheli, az abból eredő károkat önállóan viselik.
Kijelentik továbbá, hogy a kerékpárokat használók bármilyen sérülése esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét ők önállóan viselik, illetve önállóan gondoskodnak saját egészségi, vagyoni és felelősségi biztosításokról. A bérlők tudomásul veszik, hogy a kerékpárokat az érvényes közlekedési szabályok szerint kötelesek használni. A bérbeadó és a bérlők megállapodnak abban, hogy a nyilvánvaló esetleges sérülések és károsodások az elektromos kerékpáron csak abban az esetben vehetők figyelembe a bérbeadó terhére, ha azokat a bérlők legkésőbb a használat megkezdésééig a BÉRBEADÓ felhatalmazott képviselőjének bejelentik.

 

Robogó Bérleti díjak


Kaució: Személyigazolvány másolata, illetve 50 000 FT készpénz


Robogó Bérleti díjak:
1 nap 8 000 FT
2 nap 15 000 FT
3 nap 22 000 FT
4 nap 29 000 FT
További napok 6000 FT/nap
(Áraink eltérhetnek aktuális és egyedi árszabás miatt)


Díjunk tartalmazza:
- Feltöltött üzemanyag tankkal (visszavételkor szintén feltöltve kell átadni)
- Üzemképes, átvizsgált, tiszta állapotú robogó
- Megkötött felelősségbiztosítás
- Tartozékok: Biztonsági lakat, igény szerint láthatósági mellény, bukósisak

További szolgáltatásunk bérléssel kapcsolatban:
Vállalunk helyszínre ki- illetve visszaszállítást. Békéscsaba belterületén 3000 FT/darab. Békéscsabán kívül irányár 100FT/km

A bérbeadó vállalja:

Rendszeres ellenőrzéssel biztosítja, hogy a bérelhető robogók állapota mindig kifogástalan legyen. Átadáskor feltöltött tankkal, tiszta, üzemképes állapotban adjuk át. A bérlők a robogóban és másoknak okozott károkért kárfelelősséggel tartoznak!

Amit kérünk:

A bérlők vállalják, hogy sajátjukként kezelve a robogót szakszerűen fogják használni. A tulajdon biztonsága érdeklében a legnagyobb gondossággal fognak eljárni. A robogók tárolásánál annak szakszerű lezárásáról gondoskodnak a kapott biztonsági lakattal. Szállításnál megfelelő rögzítésről fognak gondoskodni. A bérlő a bérlet időszak lejártáig az átvett robogóra vigyáznak és a bérbeadónak sérülésmentesen visszaadják azt. A bérlők kijelentik, hogy a robogót használók egészségi állapotuk és testi adottságaik alapján alkalmasak a saját felelősségükre történő robogózásra a BÉRBEADÓ részéről átadott robogókkal. Kijelentik továbbá, hogy a robogókat használók bármilyen sérülése esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét ők önállóan viselik, illetve önállóan gondoskodnak saját egészségi, vagyoni és felelősségi biztosításokról. A bérlők tudomásul veszik, hogy a robogókat az érvényes közlekedési szabályok szerint kötelesek használni. A szabályok megértése esetén a felelősség teljes mértékben a bérlőket terheli, az abból eredő károkat önállóan viselik.
A bérbeadó és a bérlők megállapodnak abban, hogy a nyilvánvaló esetleges sérülések és károsodások a robogón csak abban az esetben vehetők figyelembe a bérbeadó terhére, ha azokat a bérlők legkésőbb a használat megkezdésééig a BÉRBEADÓ felhatalmazott képviselőjének bejelentik.

Kerékpár Bérleti díjak


Kaució: Személyigazolvány másolata, illetve 25 000 FT készpénz


Kerékpár Bérleti díjak:
1 nap 4 500 FT
2 nap 8 000 FT
3 nap 11 500 FT
4 nap 15 000 FT
További napok 3000 FT/nap
(Áraink eltérhetnek aktuális és egyedi árszabás miatt)


Díjunk tartalmazza:
- Üzemképes kerékpár
- Tartozékok: biztonsági lakat, igény szerint láthatósági mellény, biciklis táska, bukósisak

További szolgáltatásunk bérléssel kapcsolatban:
Vállalunk helyszínre ki- illetve visszaszállítást. Békéscsaba belterületén 3000 FT/darab. Békéscsabán kívül irányárunk 100FT/km

A bérbeadó vállalja:

Rendszeres ellenőrzéssel biztosítja, hogy a bérelhető kerékpárok mindig kifogástalan állapotban legyenek. Átadáskor tiszta, kifogástalan és üzemképes állapotban adjuk át. FIGYELEM! A kerékpárok biztosítással nem rendelkeznek! A bérlők a kerékpárokban és másoknak okozott károkért kárfelelősséggel tartoznak!

Amit kérünk:

A bérlők vállalják, hogy a kerékpárokat szakszerűen fogják használni sajátjukként kezelve azt. A tulajdon biztonsága érdeklében a legnagyobb gondossággal fognak eljárni. A kerékpár tárolásánál annak szakszerű lezárásáról gondoskodnak a kapott biztonsági lakattal. Esetleges szállításnál megfelelő rögzítésről fognak gondoskodni. A bérlő a bérlet időszak lejártáig az átvett kerékpárokra mindvégig vigyáznak és a bérbeadónak sérülésmentesen visszaadják azt. A bérlő(k) kijelentik, hogy a kerékpárokat használók egészségi állapotuk valamint testi adottságaik alapján végig alkalmasak a saját felelősségükre történő kerékpározásral. Kijelentik továbbá, hogy a kerékpárokat használók bármilyen sérülése esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét ők önállóan viselik, illetve önállóan gondoskodnak saját egészségi, vagyoni és felelősségi biztosításokról. A bérlők tudomásul veszik, hogy a kerékpárokat az érvényes közlekedési szabályok szerint kötelesek használni. A szabályok megértése esetén a felelősség teljes mértékben a bérlőket terheli, az abból eredő károkat önállóan viselik.
A bérbeadó és a bérlők megállapodnak abban, hogy a nyilvánvaló esetleges sérülések és károsodások a kerékpáron csak abban az esetben vehetők figyelembe a bérbeadó terhére, ha azokat a bérlők legkésőbb a használat megkezdésééig a BÉRBEADÓ felhatalmazott képviselőjének bejelentik.